Gastheer/-vrouw EHBO-cursussen

Het Rode Kruis afdeling Noord-Kennemerland is in 2019 ontstaan uit een fusie van een aantal regionale afdelingen. De afdeling Noord-Kennemerland heeft als standplaats Alkmaar en zet zich samen met meer dan 125 vrijwilligers in voor hulpverlening aan mensen in nood in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum en Heiloo. Hierbij gaat het primair om evenementenhulp en het verzorgen van EHBO- opleidingen.
 
Korte omschrijving van de functie:
Vanwege de verdere professionalisering en de groei van het aantal cursisten en het aantal EHBO-opleidingen van het Rode Kruis afdeling Noord-Kennemerland is het bestuur op zoek naar een:
 
Gastheer/-vrouw EHBO-cursussen
 
Functie

Tijdens de cursusdagen, c.q. cursusavonden zorg jij er voor dat de cursisten en instructeurs in een prettige sfeer hun les kunnen volgen / geven. Je zorgt er o.a. voor dat de cursisten worden ontvangen, dat de materialen klaar staan, dat een eventuele lunch wordt verzorgd, dat koffie en thee klaar staat en dat na afloop van de les de ruimte netjes wordt achtergelaten. Je voert je werkzaamheden uit in opdracht van de support-medewerker van de helpdesk.
 
Wat neem jij mee?

Je bent een spin in het web v.w.b de operationele ondersteuning tijdens de lesavonden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je iemand met verbindende kwaliteiten en bent bereid om veelal in de avonduren en af en toe op zaterdag de gevraagde ondersteuning te bieden. Je bent flexibel inzetbaar voor een aantal uren per week.
 
Wat bieden wij?
De voldoening om op zeer concrete wijze bij te dragen aan de hulpverlening van het Rode Kruis in Noord-Kennemerland. Je werkt samen in een proactief bestuur met een heldere toekomstvisie en wordt bijgestaan door een gedreven beroepsteam. Naast een vrijwilligerscontract, vrijwilligersverzekering en een goede regeling voor onkostenvergoeding geeft het Rode Kruis ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.
  
Heb je belangstelling voor deze functie?
Ben je enthousiast en wil je direct reageren? Stuur je motivatie en CV naar helpdesknhn@rodekruis.nl.
Voor nadere informatie bel met Térèzka van den Goorbergh (06-41523249) of kijk op https://www.rodekruis.nl/noord-kennemerland/  of www.rodekruis.nl


 

 
 

Contactinformatie

Térèzka van den Goorbergh