Medewerker MET ELKAAR

Medewerker MET ELKAAR

MET ELKAAR is een onderdeel van MET Welzijn en voorgekomen uit de wens van diverse organisaties die met vrijwilligers werken.

Als medewerker van MET ELKAAR help je Heerhugowaarders door te bemiddelen bij maatschappelijke inzet, burenhulp en vrijwilligerswerk. Je werkt hierbij veel met digitaal programma’s  en werkt samen met andere medewerkers en diverse organisaties om de maatschappelijke inzet en inzet voor vrijwilligerswerk voor Heerhugowaard te vergroten. Gezien de huidige maatregelen rondom corona gebeurt dit veelal digitaal/ online. Dit is voor nu dan ook wat we specifiek vragen.

We werken met een vrijwilligersovereenkomst. Je wordt intern opgeleid om te werken met de systemen. We werken met herkenbare kleding. Daarnaast biedt MET ELKAAR een open cultuur waarin je veel van jouw ideeën in kwijt kan.

Je hebt naast administratieve kwaliteiten, affiniteit met de digitale wereld en PR en Social media is je niet vreemd. Je bent sociaal, initiatiefrijk, kritisch en een doener. Tevens zijn er naast de wekelijkse werkzaamheden ook regelmatig tijdelijke klussen. Voor deze functie is een VOG vereist. 

 

Contactinformatie